Wij hebben een passie voor reizen. Reizen die uw leven verrijken. Die ultieme ervaringen met zich meebrengen en onuitwisbare indrukken achterlaten. Wij doen er alles aan om onze reizigers ook zulke mooie, onvergetelijke ervaringen te bieden. Dit doen wij al meer dan vijfendertig jaar.

We hebben ons laten inspireren door een indrukwekkend verhaal: Iedereen kent Sir Edmund Hillary. Hij was de eerste die de Mount Everest heeft beklommen. Hiermee werd zijn jarenlange droom vervuld. Later zei hij: “Niet het bereiken van de top, maar de reis ernaartoe is wat het onvergetelijk heeft gemaakt”. Weinig mensen kennen Tenzing Norgay. Zonder hem had Sir Edmund Hillary nooit de top bereikt. Tenzing Norgay was de gids en de sherpa. Hij bereidde de reis voor, kende de route en hielp Sir Edmund Hillary om de problemen onderweg te overwinnen.

Wij willen graag, samen met de TUI at Home dames, uw ‘Tenzing’ zijn. Uw gids die u voor gaat en het ook voor u mogelijk maakt onvergetelijke momenten te beleven

Deze camper is te bezichtigen tijdens de Vakantiebeurs Oost

Indonesia, Borneo – Young Orangutan sitting on the tree

Unique steaming spring champagne pool in Wai-O-Tapu geothermal area, Rotorua, New Zealand

Incento Treinreizen

Al ruim 30 jaar is Incento dé specialist voor bijzondere en luxe treinreizen. Onze treinen hebben een naam, een reputatie en vaak een verleden dat tot de verbeelding spreekt. Onze treinreizen staan voor stijl, nostalgie en avontuur op niveau. Wij noemen ze ook wel Belevenissen op Rails!
Incento maakt deel uit van de FST Group à De specialisten van de FST Group worden gekenmerkt door hun unieke en luxe reisproducten op het gebied van, riviercruises, boutique cruises en expeditie cruises wereldwijd, opera,- en concertreizen, bijzondere treinreizen en onze aircruise groepsreizen per privé vliegtuig. Daarnaast verzorgen wij ook reizen op maat en incentives.

 

TRAVELHOME, SPECIALIST IN CAMPERHUUR
Bij Travelhome geloven we dat een camper de beste manier is om een land te verkennen, daarom zijn we ook specialist. Geen auto waarbij je iedere dag op je hotelkamer zit en vanuit je koffer leeft maar een camper, ontwaken in de natuur, een drankje bij het kampvuur en samen genieten. Wij maken onze reizen ook per camper en dat het liefst ieder jaar weer, er is zoveel moois te ontdekken.

CAMPERREIZEN, BIJZONDERE REIZEN
Een camperreis is een bijzondere reis, een reis die, vooral wanneer je voor het eerst gaat, veel vragen op kan roepen. Daarin adviseren wij je uit eigen ervaring. Wij weten welke faciliteiten je camper heeft, wat het verschil is tussen een full hook-up en water/electric site en hoe een dump station werkt. Wij kunnen je vertellen wat wij handig vinden om nog mee te nemen en wat je ter plaatse kunt kopen. De mooiste wandeling in Zion en die leuke camping aan het water bij Tofino, je hoort het van ons. Bij Travelhome ervaren we zelf de reizen en met die ervaring plannen we samen met jou de beste reis.

CAMPER HUREN? TRAVELHOME!
Denk je erover om per camper te gaan reizen? Neem dan zeker een kijkje bij ons. Bekijk onze samengestelde pakketreizen of laat een reis op maat samenstellen.
Ervaar hoe fijn een camperreis is, voel je in je huis op wielen ook ’thuis in de wereld’

 

            

Vakantiebeurs Oost wordt mede mogelijk gemaakt door TUI at Home: Persoonlijk reisadvies bij u thuis.