Over de beurs

Facts & figures

De Vakantiebeurs zal evenals vorig jaar plaatsvinden op Vliegveld Twenthe, maar nu in Hangar 10 op zondag 15 december 2019, van 11.00 tot 17.00 uur.

De vele positieve reacties van zowel de bezoekers als de standhouders hebben ons doen besluiten om de Vakantiebeurs in 2019 nog beter en groter te maken. En daar zijn we dan ook weer met veel enthousiasme mee bezig.

Thema’s

Stedentrips
Cruises
Verre reizen
Wintersport
Rondreizen
Busreizen
Vakantiehuizen
Actieve reizen

 

De organisatie

 

Monique in het Veld
Haaksbergen
Bezoek website

Reizen is mijn passie!

Al meer dan 20 jaar ben ik werkzaam als reisadviseur en heb ik zowel voor mijn werk als privé vele interessante en vooral diverse bestemmingen bezocht. Van het bruisende Brazilië tot het prachtige en diverse Sri Lanka en van Kenia tot Oost Canada. Maar ik heb ook diverse landen binnen Europa bezocht zoals Griekenland, Macedonië, Spanje en de diverse eilandengroepen en Portugal.
Deze ervaringen gebruik ik graag om voor u de mooiste reizen samen te stellen. Wilt u een mooie stad bezoeken dan selecteer ik voor u een prachtige stad binnen of buiten Europa. Wilt u liever een zonnig strand op? Een groot aantal mooie zonvakanties ligt al voor u klaar. En als u nieuwe culturen wilt ontdekken dan kan ik u uit ervaring een aantal mooie bestemmingen aanbevelen. 
Alleengaanden, gezinnen, vrienden maar ook voor grote groepen (bijv. bedrijven of clubjes) zijn bij mij aan het juiste adres.

Laat mij weten wat uw wensen zijn en ik zoek voor u de beste vakantiemogelijkheden!

https://www.facebook.com/MoniqueinhetVeldTUIatHome/

Monique Berkenbosch
Borne
Bezoek website

Even voorstellen… Monique Berkenbosch

Vakantie is meer dan op reis gaan!

Mijn passie voor reizen is groot, erg groot. In de afgelopen 26 jaar heb ik zowel voor mijn werk als privé vele interessante en vooral diverse bestemmingen bezocht. Van de bruisende Amerikaanse westkust tot de binnenlanden van Indonesië en het mooie Scandinavië.
Er zijn al heel wat plekken waar ik geweest ben, maar ook zijn er nog voldoende om te ontdekken.

Deze ervaringen gebruik ik graag om voor u de mooiste reizen samen te stellen, maar ook voor een heerlijke strandvakantie kunt u bij mij terecht. Of wat denkt u van een heerlijke cruise-vakantie. Ik heb al vele mooie cruises mogen maken en ben dan ook bekend met vele verschillende rederijen.
Wilt u, dat ik u alles uit handen neem? Laat mij dan uw reis verzorgen, alles wordt voor u geregeld.

Kortom: vertel mij wat uw vakantiewensen zijn, dan zoek ik voor u de beste vakantiemogelijkheden, want vakantie is meer dan op reis gaan!

https://www.facebook.com/tuiathomemoniqueberkenbosch/

Corina Koops-Gaakink
Enschede
Bezoek website

Vakantie is meer dan op reis gaan.
Vakantie is: ontdekken, luieren, sportief bezig zijn, culturen opsnuiven, lekker eten …

Met een ruime ervaring in de reisbranche, ben ik mijn eigen reisbureau begonnen. Als persoonlijk allround reisadviseur heb ik mij aangesloten bij TUI at Home. Ik werk als zelfstandig en mobiel reisadviseur onder de ‘parasol’ van TUI, Nederlands grootste touroperator. Dat betekend niet dat ik alleen maar reizen van TUI voor je kan reserveren. Ik heb ook contacten met andere Nederlandse én Duitse touroperators, waaronder Kras Reizen, De Jong Intra Tours, Vrij Uit autovakanties, Eurocamp kampeervakanties, Landal GreenParks, Zeetours Cruises, Neckermann Reizen, Alltours Vliegreizen, 1-2 Fly en nog veel meer. Autovakanties, weekendjes weg en stedentrips, kampeervakanties met eigen tent of caravan, cruises, bus-excursies en rondreizen, vliegvakanties en rond-de-wereld-tickets, ik kan en wil het allemaal graag voor je regelen.

Om je ideale vakantie of reis samen te stellen, kom ik graag bij je thuis. Wij spreken samen een dag en tijdstip af wat het beste uitkomt. Dit kan overdag, maar ook in de avonduren zijn. Uiteraard mag je mij jouw vakantiewensen ook mailen of telefonisch doorgeven. Ik ga aan de slag om een passende vakantie voor je te vinden. Voor de persoonlijke service betaal je niets extra’s als wanneer je zelf naar een reisbureau zou gaan of op internet boekt. Ervaar het gemak en de service van mij als persoonlijk, zelfstandig en mobiel reisadviseur.

In alle jaren die ik werkzaam ben in de reiswereld, heb ik veel mogen zien van de wereld. Zowel privé als zakelijk. Inmiddels ben ik op elk continent geweest. In Europa heb ik veel landen en interessante steden bezocht. Van Ierland via Londen, Wenen, Boedapest, Kroatië, Griekse Eilanden naar de Rode Zee in Egypte en van de Canarische Eilanden via Corsica, Berlijn, naar Noorwegen. Maar ook in Australië, Hong Kong, Maleisië, Gambia, Brazilië, Jamaica en de westkust van Amerika heb ik mijn voetsporen achter gelaten. En dan heb ik nog niet eens álle andere mooie plekjes genoemd waar ik ben geweest.

Dus wil je op vakantie of op reis; dan hoop ik dat ik je binnenkort mag begroeten.
Corina Koops-Gaakink TUI at Home; het reisbureau dat bij je thuiskomt.

Sabine ter Maat
Borculo
Bezoek website

Al ruim 17 jaar ben ik werkzaam binnen de reisbranche en heb ik al voor vele vakantiegangers, bedrijven en verenigingen hun reizen verzorgd.

Door studiereizen en vakanties heb ik veel bestemmingen zelf bezocht.

Alles piekfijn geregeld! Dat is mijn uitgangspunt.

Wat is er nu makkelijker dan één contactpersoon voor uw vakantie die alles van A tot Z voor u regelt en verzorgt? Wilt u snel geholpen worden, iemand die met u meedenkt, u herinnert aan belangrijke zaken en een deskundig advies? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. 

Service, kwaliteit en aandacht voor u en uw vakantiewensen staan bij mij centraal. 

Ik sta voor u klaar met persoonlijk advies over uw vakantiemogelijkheden, waar en wanneer het u uitkomt. Bij u thuis of een andere locatie naar wens.  Ook s ’avonds en in het weekend. Makkelijk en vertrouwd! 

Mensen kunnen bij mij terecht voor alle soorten vakanties van vrijwel alle gerenommeerde reisorganisaties in Nederland, België en Duitsland. 

Probeer het eens en ontdek het gemak en de voordelen van een persoonlijk reisadviseur. Belt u gerust voor een vrijblijvend reisadvies, stuur een e-mail of vul het formulier in op mijn persoonlijke website. 

Monique in het Veld

Reizen is mijn passie!

Al meer dan 20 jaar ben ik werkzaam als reisadviseur en heb ik zowel voor mijn werk als privé vele interessante en vooral diverse bestemmingen bezocht. Van het bruisende Brazilië tot het prachtige en diverse Sri Lanka en van Kenia tot Oost Canada. Maar ik heb ook diverse landen binnen Europa bezocht zoals Griekenland, Macedonië, Spanje en de diverse eilandengroepen en Portugal.
Deze ervaringen gebruik ik graag om voor u de mooiste reizen samen te stellen. Wilt u een mooie stad bezoeken dan selecteer ik voor u een prachtige stad binnen of buiten Europa. Wilt u liever een zonnig strand op? Een groot aantal mooie zonvakanties ligt al voor u klaar. En als u nieuwe culturen wilt ontdekken dan kan ik u uit ervaring een aantal mooie bestemmingen aanbevelen. 
Alleengaanden, gezinnen, vrienden maar ook voor grote groepen (bijv. bedrijven of clubjes) zijn bij mij aan het juiste adres.

Laat mij weten wat uw wensen zijn en ik zoek voor u de beste vakantiemogelijkheden!

https://www.facebook.com/MoniqueinhetVeldTUIatHome/

Monique Berkenbosch

Even voorstellen… Monique Berkenbosch

Vakantie is meer dan op reis gaan!

Mijn passie voor reizen is groot, erg groot. In de afgelopen 26 jaar heb ik zowel voor mijn werk als privé vele interessante en vooral diverse bestemmingen bezocht. Van de bruisende Amerikaanse westkust tot de binnenlanden van Indonesië en het mooie Scandinavië.
Er zijn al heel wat plekken waar ik geweest ben, maar ook zijn er nog voldoende om te ontdekken.

Deze ervaringen gebruik ik graag om voor u de mooiste reizen samen te stellen, maar ook voor een heerlijke strandvakantie kunt u bij mij terecht. Of wat denkt u van een heerlijke cruise-vakantie. Ik heb al vele mooie cruises mogen maken en ben dan ook bekend met vele verschillende rederijen.
Wilt u, dat ik u alles uit handen neem? Laat mij dan uw reis verzorgen, alles wordt voor u geregeld.

Kortom: vertel mij wat uw vakantiewensen zijn, dan zoek ik voor u de beste vakantiemogelijkheden, want vakantie is meer dan op reis gaan!

https://www.facebook.com/tuiathomemoniqueberkenbosch/

Corina Koops-Gaakink

Vakantie is meer dan op reis gaan.
Vakantie is: ontdekken, luieren, sportief bezig zijn, culturen opsnuiven, lekker eten …

Met een ruime ervaring in de reisbranche, ben ik mijn eigen reisbureau begonnen. Als persoonlijk allround reisadviseur heb ik mij aangesloten bij TUI at Home. Ik werk als zelfstandig en mobiel reisadviseur onder de ‘parasol’ van TUI, Nederlands grootste touroperator. Dat betekend niet dat ik alleen maar reizen van TUI voor je kan reserveren. Ik heb ook contacten met andere Nederlandse én Duitse touroperators, waaronder Kras Reizen, De Jong Intra Tours, Vrij Uit autovakanties, Eurocamp kampeervakanties, Landal GreenParks, Zeetours Cruises, Neckermann Reizen, Alltours Vliegreizen, 1-2 Fly en nog veel meer. Autovakanties, weekendjes weg en stedentrips, kampeervakanties met eigen tent of caravan, cruises, bus-excursies en rondreizen, vliegvakanties en rond-de-wereld-tickets, ik kan en wil het allemaal graag voor je regelen.

Om je ideale vakantie of reis samen te stellen, kom ik graag bij je thuis. Wij spreken samen een dag en tijdstip af wat het beste uitkomt. Dit kan overdag, maar ook in de avonduren zijn. Uiteraard mag je mij jouw vakantiewensen ook mailen of telefonisch doorgeven. Ik ga aan de slag om een passende vakantie voor je te vinden. Voor de persoonlijke service betaal je niets extra’s als wanneer je zelf naar een reisbureau zou gaan of op internet boekt. Ervaar het gemak en de service van mij als persoonlijk, zelfstandig en mobiel reisadviseur.

In alle jaren die ik werkzaam ben in de reiswereld, heb ik veel mogen zien van de wereld. Zowel privé als zakelijk. Inmiddels ben ik op elk continent geweest. In Europa heb ik veel landen en interessante steden bezocht. Van Ierland via Londen, Wenen, Boedapest, Kroatië, Griekse Eilanden naar de Rode Zee in Egypte en van de Canarische Eilanden via Corsica, Berlijn, naar Noorwegen. Maar ook in Australië, Hong Kong, Maleisië, Gambia, Brazilië, Jamaica en de westkust van Amerika heb ik mijn voetsporen achter gelaten. En dan heb ik nog niet eens álle andere mooie plekjes genoemd waar ik ben geweest.

Dus wil je op vakantie of op reis; dan hoop ik dat ik je binnenkort mag begroeten.
Corina Koops-Gaakink TUI at Home; het reisbureau dat bij je thuiskomt.

Sabine ter Maat

Al ruim 17 jaar ben ik werkzaam binnen de reisbranche en heb ik al voor vele vakantiegangers, bedrijven en verenigingen hun reizen verzorgd.

Door studiereizen en vakanties heb ik veel bestemmingen zelf bezocht.

Alles piekfijn geregeld! Dat is mijn uitgangspunt.

Wat is er nu makkelijker dan één contactpersoon voor uw vakantie die alles van A tot Z voor u regelt en verzorgt? Wilt u snel geholpen worden, iemand die met u meedenkt, u herinnert aan belangrijke zaken en een deskundig advies? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. 

Service, kwaliteit en aandacht voor u en uw vakantiewensen staan bij mij centraal. 

Ik sta voor u klaar met persoonlijk advies over uw vakantiemogelijkheden, waar en wanneer het u uitkomt. Bij u thuis of een andere locatie naar wens.  Ook s ’avonds en in het weekend. Makkelijk en vertrouwd! 

Mensen kunnen bij mij terecht voor alle soorten vakanties van vrijwel alle gerenommeerde reisorganisaties in Nederland, België en Duitsland. 

Probeer het eens en ontdek het gemak en de voordelen van een persoonlijk reisadviseur. Belt u gerust voor een vrijblijvend reisadvies, stuur een e-mail of vul het formulier in op mijn persoonlijke website. 

Over ons

 

TUI at Home

Wat is er nu makkelijker dan één contactpersoon voor uw vakantie die alles van A tot Z voor u regelt en verzorgt? Iemand die echt met u meedenkt en u herinnert aan belangrijke zaken. Iemand die goed bereikbaar is, die vele bestemmingen heeft bezocht en precies weet waar zij over praat. Iemand die weet waar zij uw reis het beste kan onderbrengen, steeds rekening houdend met uw wensen. Iemand die eerlijk is als de uitgekozen bestemming of accommodatie minder goed bij u past.

Lijkt u dit wat? Probeer het eens uit en ontdek het gemak van een persoonlijke reisadviseur. Wij staan klaar voor u met persoonlijk advies over uw vakantiemogelijkheden, waar en wanneer het u uitkomt. Voor deze service betaalt u niets meer dan bij het reisbureau of via internet. U kunt bij ons terecht voor alle soorten vakanties van vrijwel alle gerenommeerde reisorganisaties in Nederland, België en Duitsland.

Kwaliteit en betrouwbaarheid staan hoog in het vaandel, uw vakantie is bij ons in goede handen.

Belt u gerust voor een vrijblijvend reisadvies, stuur een e-mail of vul het formulier in op onze persoonlijke website. Wij zullen de beste vakantiemogelijkheden voor u op een rij zetten en contact opnemen om het aanbod met u door te nemen.

De voordelen van Reisbureau TUI at Home:
* Persoonlijk advies op maat
* Op afspraak waar en wanneer het u uitkomt
* Offerteaanvraag ook mogelijk per mail/Facebook/WhatsApp/website
* Snelle service en altijd ‘up-to-date’ reisinformatie
* Zekerheid (ANVR/SGR), veilig en vertrouwd
* Nederlandse, Belgische en Duitse reisorganisaties
* Altijd een prijsvergelijking

Vakantiebeurs Oost wordt mede mogelijk gemaakt door TUI at Home: Persoonlijk reisadvies bij u thuis.