Travel Health Clinic is een reisvaccinatiebureau.
Gaat u op reis? Dan kan u bij ons terecht voor reisvaccinaties, gezondheidsadviezen en zo nodig voor een malariarecept.

U wordt vakkundig en persoonlijk geholpen door ervaren, gecertificeerd personeel en we geven u een advies op maat.

De Travel Health Clinic bevindt zich op verschillende locaties in het oosten van het land. In Hengelo en Almelo in het ZGT. Verder zijn wij te vinden in Enschede in het gebouw van de GGD, in Winterswijk in het SKB en Deventer in het gezondheidscentrum St. Jozef.

U kunt bij ons altijd snel een afspraak maken, ook in de avonduren. 24 uur on-line of dagelijks telefonisch 088 291 49 00 (maandag t/m donderdag van 08.30 – 17.00 uur en op vrijdag van 08.30 -12.30 uur).

Meer info kan u vinden op onze website: www.thci.nl

De Jong Intra Vakanties organiseert al meer dan 45 jaar onbezorgde reizen. In deze jaren hebben wij een veelzijdig aanbod opgebouwd.
Voor busreizen, riviercruises, stedentrips, wintersport, autorondreizen & fly-drives, camping- en zonvakanties en verre reizen kunt u bij ons terecht.
Daarnaast is onze expertise het zelf samenstellen van reizen. Door de nauwe samenwerking met de lokale agenten, kunnen wij snel schakelen en stellen wij graag uw droomreis samen.
Kortom, wij doen er alles aan om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen.
Kom gezellig bij ons langs op 15 december! Wij maken graag persoonlijk kennis en staan klaar om u te informeren!

Wist u dat wij als eerste zijn gestart met het aanbieden van cruisevakanties in Nederland en inmiddels ruim 55 jaar bestaan? Wij blijven echter vooruitkijken, met als doel u met nieuwe initiatieven te inspireren. Niets voor niets zijn wij inmiddels door reisprofessionals voor het 30e jaar op rij verkozen tot ‘Beste aanbieder Cruises’ van Nederland. Persoonlijk advies en uw vakantiebeleving staan bij ons centraal. Samen met onze collega’s van TUI at Home staan wij voor u klaar om te assisteren bij het maken van de juiste keuze naar één van onze fascinerende cruisebestemmingen zoals o.a. de Middellandse Zee, Noord-Europa, Alaska, Caribbean, Zuid-Amerika of het Verre-Oosten.

Wij hebben een passie voor reizen. Reizen die uw leven verrijken. Die ultieme ervaringen met zich meebrengen en onuitwisbare indrukken achterlaten. Wij doen er alles aan om onze reizigers ook zulke mooie, onvergetelijke ervaringen te bieden. Dit doen wij al meer dan vijfendertig jaar.

We hebben ons laten inspireren door een indrukwekkend verhaal: Iedereen kent Sir Edmund Hillary. Hij was de eerste die de Mount Everest heeft beklommen. Hiermee werd zijn jarenlange droom vervuld. Later zei hij: “Niet het bereiken van de top, maar de reis ernaartoe is wat het onvergetelijk heeft gemaakt”. Weinig mensen kennen Tenzing Norgay. Zonder hem had Sir Edmund Hillary nooit de top bereikt. Tenzing Norgay was de gids en de sherpa. Hij bereidde de reis voor, kende de route en hielp Sir Edmund Hillary om de problemen onderweg te overwinnen.

Wij willen graag, samen met de TUI at Home dames, uw ‘Tenzing’ zijn. Uw gids die u voor gaat en het ook voor u mogelijk maakt onvergetelijke momenten te beleven

Deze camper is te bezichtigen tijdens de Vakantiebeurs Oost

Indonesia, Borneo – Young Orangutan sitting on the tree

Unique steaming spring champagne pool in Wai-O-Tapu geothermal area, Rotorua, New Zealand

Vakantiebeurs Oost wordt mede mogelijk gemaakt door TUI at Home: Persoonlijk reisadvies bij u thuis.