Al 30 jaar reizen wij de wereld over
Al ruim 30 jaar zijn we specialist in fietsvakanties en wandelvakanties. Wij bieden u meer dan 200 individuele vakanties over de hele wereld, met Nederlandstalige routebeschrijvingen. Veel van onze routes zijn ook als GPS track te verkrijgen.
Kenmerkend voor onze reizen is, dat bijna alle tochten door onze eigen medewerkers zijn uitgezet en beschreven. U krijgt van ons de informatie uit de eerste hand, uitvoerig en niet vertaald. Een waarborg voor kwaliteit
• Individuele tochten met menselijke aandacht
• Persoonlijk uitgezocht door onze tochtverkenners
• Geheel naar uw wens dankzij onze persoonlijke aanpak

Luchthaven Münster/Osnabrück

Woon je dicht bij de Duitse grens, dan is vliegen vanaf Münster/Osnabrück een goed alternatief! De Duitse luchthaven ligt op ongeveer een uur rijden vanaf Enschede en een behoorlijk aantal vakantiegangers weet deze regionale airport dan ook al te vinden. Niet zo gek, want het scheelt je vaak aanzienlijk in reistijd en -kosten. Vliegen vanaf Münster/Osnabrück betekent vliegen vanaf een kleine en overzichtelijke luchthaven. Dus geen lange wachttijden bij het inchecken en de security check, maar juist snel genieten van je vakantie. Daarnaast zijn de reizen met vertrek vanuit Münster/Osnabrück vaak voordeliger dan de reizen met vertrek vanuit een Nederlandse luchthaven. Tel daar de goedkopere parkeerkosten bij op en je hebt het recept voor een ontspannen vakantie! Vanaf Münster/Osnabrück vliegen o.a. de luchtvaartmaatschappijen Lufthansa, Corendon Airlines, Sun Express, Lauda, Eurowings, AIS Airlines, FlyEgypt, Holiday Europe naar zakelige en toeristische bestemmingen zoals Spanje, Türkije, Griekenland en Egypte en de Hubs in Frankfurt en München en ook Berlijn, Copenhagen en Stuttgart!

De Jong Intra Vakanties organiseert al meer dan 45 jaar onbezorgde reizen. In deze jaren hebben wij een veelzijdig aanbod opgebouwd.
Voor busreizen, riviercruises, stedentrips, wintersport, autorondreizen & fly-drives, camping- en zonvakanties en verre reizen kunt u bij ons terecht.
Daarnaast is onze expertise het zelf samenstellen van reizen. Door de nauwe samenwerking met de lokale agenten, kunnen wij snel schakelen en stellen wij graag uw droomreis samen.
Kortom, wij doen er alles aan om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen.
Kom gezellig bij ons langs op 15 december! Wij maken graag persoonlijk kennis en staan klaar om u te informeren!

Gran Canaria is een betoverend eiland, een kleine tuin van Eden in de Atlantische Oceaan.
Gezegend met een aangenaam klimaat, adembenemende natuur, 60 kilometer aan stranden, een rijke culturele
historie en een uitzonderlijke waaier aan smaken, maken Gran Canaria tot een perfecte vakantiebestemming.

Nieuwsgierig geworden? Bezoek de stand en presentatie tijdens Vakantiebeurs Oost!

Buro Scanbrit is dé vakantiespecialist naar Noordwest-Europa. Onze reisspecialisten kennen al onze bestemmingen uit eigen ervaring. Daarom maken wij van iedere vakantie een onvergetelijke ervaring. En dat doen we al bijna vijftig jaar. Bij ons kunt u vertrouwen op kwaliteit, gemak, een persoonlijk advies en zorgeloos boeken. Niet voor niets zijn we al 16 keer uitgeroepen tot de beste reisorganisatie naar Noordwest-Europa!

   

The Glenfinnan Viaduct on the West Highland Line

Wist u dat wij als eerste zijn gestart met het aanbieden van cruisevakanties in Nederland en inmiddels ruim 55 jaar bestaan? Wij blijven echter vooruitkijken, met als doel u met nieuwe initiatieven te inspireren. Niets voor niets zijn wij inmiddels door reisprofessionals voor het 30e jaar op rij verkozen tot ‘Beste aanbieder Cruises’ van Nederland. Persoonlijk advies en uw vakantiebeleving staan bij ons centraal. Samen met onze collega’s van TUI at Home staan wij voor u klaar om te assisteren bij het maken van de juiste keuze naar één van onze fascinerende cruisebestemmingen zoals o.a. de Middellandse Zee, Noord-Europa, Alaska, Caribbean, Zuid-Amerika of het Verre-Oosten.

Air Cruise Collection

Air Cruise Collection bestaat uit een heel team van specialisten die het hele jaar door intensief bezig zijn met maar één doel: het organiseren van dé perfecte reis. Wij organiseren de meest exclusieve (groeps) aircruises speciaal voor wereldreizigers die eigenlijk alles al gezien en beleefd hebben, maar nog steeds op zoek zijn naar nieuwe onvergetelijke avonturen.
Air Cruise Collection maakt deel uit van de FST Group à De specialisten van de FST Group worden gekenmerkt door hun unieke en luxe reisproducten op het gebied van, riviercruises, boutique cruises en expeditie cruises wereldwijd, opera,- en concertreizen, bijzondere treinreizen en onze aircruise groepsreizen per privé vliegtuig. Daarnaast verzorgen wij ook reizen op maat en incentives.

Hannick Reizen

Sinds 1990 specialist in klassieke muziekreizen en reizen op maat . Onze MISSIE: ‘Lang leve de kunst’.
Het bevorderen van cultuurparticipatie door het organiseren van steden- en festivalreizen in combinatie met bezoek aan opera, concerten, ballet, operette, musical of dans.
Hannick Reizen maakt deel uit van de FST Group à De specialisten van de FST Group worden gekenmerkt door hun unieke en luxe reisproducten op het gebied van, riviercruises, boutique cruises en expeditie cruises wereldwijd, opera,- en concertreizen, bijzondere treinreizen en onze aircruise groepsreizen per privé vliegtuig. Daarnaast verzorgen wij ook reizen op maat en incentives

 

Friendship Cruises

Al 40 jaar organiseren wij de betere vaarvakanties aan boord van de mooiste 4-, 5- en zelfs 6-sterren luxe cruiseschepen over ‘s werelds meest majestueuze rivieren. Ontdek de Rijn, Moezel, Rhône, Seine, Douro, Donau, Zwarte Zee, Mekong, Irrawaddy, Ganges, Amazone, Mississippi, Hudson, Alaska en Antarctica. Alle jaargetijden kunt u met ons op reis, zelfs in de winter kunt u mee op één van onze bijzondere kerstcruises.
Friendship Cruises maakt deel uit van de FST Group à De specialisten van de FST Group worden gekenmerkt door hun unieke en luxe reisproducten op het gebied van, riviercruises, boutique cruises en expeditie cruises wereldwijd, opera,- en concertreizen, bijzondere treinreizen en onze aircruise groepsreizen per privé vliegtuig. Daarnaast verzorgen wij ook reizen op maat en incentives.

Incento Treinreizen

Al ruim 30 jaar is Incento dé specialist voor bijzondere en luxe treinreizen. Onze treinen hebben een naam, een reputatie en vaak een verleden dat tot de verbeelding spreekt. Onze treinreizen staan voor stijl, nostalgie en avontuur op niveau. Wij noemen ze ook wel Belevenissen op Rails!
Incento maakt deel uit van de FST Group à De specialisten van de FST Group worden gekenmerkt door hun unieke en luxe reisproducten op het gebied van, riviercruises, boutique cruises en expeditie cruises wereldwijd, opera,- en concertreizen, bijzondere treinreizen en onze aircruise groepsreizen per privé vliegtuig. Daarnaast verzorgen wij ook reizen op maat en incentives.

 

Vakantiebeurs Oost wordt mede mogelijk gemaakt door TUI at Home: Persoonlijk reisadvies bij u thuis.