Breng een bezoek aan veelzijdig Israël.
Jeruzalem – waar heden en verleden elkaar kruisen in een boeiende mix van oudheid en cultuur – is ideaal te combineren met Tel Aviv, de levendige stad die nooit slaapt.
Historie en prachtige stranden, op nog geen 4,5 uur vliegen vanaf Amsterdam. De city break van nu! Tel Aviv & Jeruzalem.
Het Israëlische Bureau voor Toerisme en EL AL Israel Airlines geven u graag informatie en uitleg waarom u Israël moet bezoeken!

Wist u dat wij als eerste zijn gestart met het aanbieden van cruisevakanties in Nederland en inmiddels ruim 55 jaar bestaan? Wij blijven echter vooruitkijken, met als doel u met nieuwe initiatieven te inspireren. Niets voor niets zijn wij inmiddels door reisprofessionals voor het 30e jaar op rij verkozen tot ‘Beste aanbieder Cruises’ van Nederland. Persoonlijk advies en uw vakantiebeleving staan bij ons centraal. Samen met onze collega’s van TUI at Home staan wij voor u klaar om te assisteren bij het maken van de juiste keuze naar één van onze fascinerende cruisebestemmingen zoals o.a. de Middellandse Zee, Noord-Europa, Alaska, Caribbean, Zuid-Amerika of het Verre-Oosten.

Wij hebben een passie voor reizen. Reizen die uw leven verrijken. Die ultieme ervaringen met zich meebrengen en onuitwisbare indrukken achterlaten. Wij doen er alles aan om onze reizigers ook zulke mooie, onvergetelijke ervaringen te bieden. Dit doen wij al meer dan vijfendertig jaar.

We hebben ons laten inspireren door een indrukwekkend verhaal: Iedereen kent Sir Edmund Hillary. Hij was de eerste die de Mount Everest heeft beklommen. Hiermee werd zijn jarenlange droom vervuld. Later zei hij: “Niet het bereiken van de top, maar de reis ernaartoe is wat het onvergetelijk heeft gemaakt”. Weinig mensen kennen Tenzing Norgay. Zonder hem had Sir Edmund Hillary nooit de top bereikt. Tenzing Norgay was de gids en de sherpa. Hij bereidde de reis voor, kende de route en hielp Sir Edmund Hillary om de problemen onderweg te overwinnen.

Wij willen graag, samen met de TUI at Home dames, uw ‘Tenzing’ zijn. Uw gids die u voor gaat en het ook voor u mogelijk maakt onvergetelijke momenten te beleven

Deze camper is te bezichtigen tijdens de Vakantiebeurs Oost

Indonesia, Borneo – Young Orangutan sitting on the tree

Unique steaming spring champagne pool in Wai-O-Tapu geothermal area, Rotorua, New Zealand

Bent u op zoek naar een luxe vakantie? Dan zit u goed bij Silverjet Vakanties. Ontdek de wereld vol comfort, service en stijl. Wij selecteren het beste wat de wereld u te bieden heeft; zodat u zorgeloos kunt genieten van uw vakantie. Wij bieden uitstekende luxe hotels en cruises, flexibele reisdata, gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen en privétransfers ter plaatse… Vanzelfsprekend Silverjet.

Vakantiebeurs Oost wordt mede mogelijk gemaakt door TUI at Home: Persoonlijk reisadvies bij u thuis.