Travel Health Clinic is een reisvaccinatiebureau.
Gaat u op reis? Dan kan u bij ons terecht voor reisvaccinaties, gezondheidsadviezen en zo nodig voor een malariarecept.

U wordt vakkundig en persoonlijk geholpen door ervaren, gecertificeerd personeel en we geven u een advies op maat.

De Travel Health Clinic bevindt zich op verschillende locaties in het oosten van het land. In Hengelo en Almelo in het ZGT. Verder zijn wij te vinden in Enschede in het gebouw van de GGD, in Winterswijk in het SKB en Deventer in het gezondheidscentrum St. Jozef.

U kunt bij ons altijd snel een afspraak maken, ook in de avonduren. 24 uur on-line of dagelijks telefonisch 088 291 49 00 (maandag t/m donderdag van 08.30 – 17.00 uur en op vrijdag van 08.30 -12.30 uur).

Meer info kan u vinden op onze website: www.thci.nl

Wist u dat wij als eerste zijn gestart met het aanbieden van cruisevakanties in Nederland en inmiddels ruim 55 jaar bestaan? Wij blijven echter vooruitkijken, met als doel u met nieuwe initiatieven te inspireren. Niets voor niets zijn wij inmiddels door reisprofessionals voor het 30e jaar op rij verkozen tot ‘Beste aanbieder Cruises’ van Nederland. Persoonlijk advies en uw vakantiebeleving staan bij ons centraal. Samen met onze collega’s van TUI at Home staan wij voor u klaar om te assisteren bij het maken van de juiste keuze naar één van onze fascinerende cruisebestemmingen zoals o.a. de Middellandse Zee, Noord-Europa, Alaska, Caribbean, Zuid-Amerika of het Verre-Oosten.

Wij hebben een passie voor reizen. Reizen die uw leven verrijken. Die ultieme ervaringen met zich meebrengen en onuitwisbare indrukken achterlaten. Wij doen er alles aan om onze reizigers ook zulke mooie, onvergetelijke ervaringen te bieden. Dit doen wij al meer dan vijfendertig jaar.

We hebben ons laten inspireren door een indrukwekkend verhaal: Iedereen kent Sir Edmund Hillary. Hij was de eerste die de Mount Everest heeft beklommen. Hiermee werd zijn jarenlange droom vervuld. Later zei hij: “Niet het bereiken van de top, maar de reis ernaartoe is wat het onvergetelijk heeft gemaakt”. Weinig mensen kennen Tenzing Norgay. Zonder hem had Sir Edmund Hillary nooit de top bereikt. Tenzing Norgay was de gids en de sherpa. Hij bereidde de reis voor, kende de route en hielp Sir Edmund Hillary om de problemen onderweg te overwinnen.

Wij willen graag, samen met de TUI at Home dames, uw ‘Tenzing’ zijn. Uw gids die u voor gaat en het ook voor u mogelijk maakt onvergetelijke momenten te beleven

Deze camper is te bezichtigen tijdens de Vakantiebeurs Oost

Indonesia, Borneo – Young Orangutan sitting on the tree

Unique steaming spring champagne pool in Wai-O-Tapu geothermal area, Rotorua, New Zealand

Wij vertegenwoordigen hotels in de Caribbean waaronder het Divi & Tamarijn

Het Divi & Tamarijn Aruba All Inclusive zijn unieke all inclusive resorts.
Waar vind je kamers direct aan het strand, met eindeloos veel keuzes aan restaurants en gezellige bars aan zee?
Voor wie meer activiteiten wil zijn er verschillende watersporten, fietsen of klimrots en voor de kleine vakantieganger is er een kidsclub.
Stellen die op huwelijkreis gaan verwennen we extra met een gratis honeymoonpakket.
Kortom er is heel veel te doen en te beleven, maar voor wie lekker wil luieren, staat er altijd een strandstoel klaar op slechts een paar stappen van je kamer.
Dit is allemaal inbegrepen als je nu jouw all inclusive vakantie boekt in het Divi & Tamarijn Aruba All Inclusive

Vakantiebeurs Oost wordt mede mogelijk gemaakt door TUI at Home: Persoonlijk reisadvies bij u thuis.